header-image-01.jpg

Werkplaats

Om het fietsplezier voor u te vergroten hebben wij onze goed uitgeruste werkplaats open en doeltreffend ingericht. Het begint al bij het af leveren/rijklaar maken van uw nieuwe fiets. De nieuwe fietsen worden in onze werkplaats op een professionele manier afgemonteerd en afgesteld voordat ze de eerste kilometers kunnen gaan maken. Dit komt tengoede van het fietsgenot in de komende jaren.

Ook uw fiets heeft het nodige onderhoud nodig. Het is zeer belangrijk dat uw fiets op zijn tijd wordt gecontroleerd,gesmeerd en opnieuw wordt afgesteld. Op deze manier worden problemen vroegtijdig opgemerkt en kunt u de kosten laag houden. Uiteraard kunt u ook veel reparaties zelf uitvoeren, mocht dat door welke oorzaak dan ook niet lukken dan kunt u van onze gespecialiseerde vakkennis gebruik maken.

Mocht u niet zonder uw fiets kunnen dan is er bij ons ook de mogelijkheid om gratis een leenfiets ter beschikking te krijgen (zolang de reparatie duurt).

Ophaalservice

Als u niet in de mogelijkheid bent om uw rijwiel te brengen/halen voor reparatie of onderhoud. Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze speciaal ingerichte bus. Als wij uw rijwiel in deze bus vervoeren kunt u van op aan dat uw rijwiel op een goede en veilige manier wordt vervoert zodat u uw rijwiel niet terug ontvangt met onverwachte mankementen of beschadigingen.

Als u van tevoren een afspraak maakt kunt u er verzekerd van zijn dat wij uw onderhoud of reparaties snel uitvoeren.